Vianoce zladené do zlata

Už viete, do akých farieb tento rok zladíte vianočnú výzdobu? Zlatá by medzi nimi rozhodne nemala chýbať! Je stále trendy a k Vianociam neodmysliteľne patrí. So sprejmi Primalex navyše jednoducho dodáte zlatý efekt akémukoľvek predmetu – napríklad šiškám nazbieraným v lese, lieskovým či vlašským orechom, alebo konárikom zo stromov. 


Ako na to?

Všetky predmety si rozložte na kartón alebo staré noviny a nastriekajte ich sprejom Primalex Metal Efekt zlatý niekoľkými vrstvami zo vzdialenosti 20 – 30 cm. Následne ich nechajte dôkladne vyschnúť.

Nasprejované predmety potom môžete ľubovoľne využiť pri tvorbe vianočnej ikebany, svietnika, či dekoračnej misy. Takisto ich môžete umiestniť  aj do vázy alebo len tak voľne položiť na okno, či štedrovečerný stôl a podtrhnúť tak slávnostnú atmosféru. Majte však na pamäti, že farba by nemala prísť do styku s potravinami.


 

Nielen zlatá je farbou Vianoc

Okrem sprejov so zlatým efektom ponúkame aj metalické spreje v striebornej, mosadznej či medenej farbe. Spreje môžete rovnako použiť na viaceré druhy povrchov a nielenže sa ľahko aplikujú, ale aj rýchlo schnú. A tak výroba vianočnej výzdoby domu či bytu Vám nezaberie veľa času. 
TIP: Pozrite si aj náš virtuálny seminár na Facebooku, v ktorom sme predstavili naše farby v spreji a prakticky predviedli ich jednoduché využitie pri vianočnom tvorení.


Dúfame, že Vás naše tipy inšpirovali a prajeme Vám krásny čas pri vianočnom tvorení.

Váš Dom farieb

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader