Nie je biela ako biela

 

Farby majú rôzne odtiene alebo intenzitu a inak to nie je ani s bielou. Vyberať si teda môžete zo širokej škály tónov podľa toho, čo bude najviac vyhovovať vašim požiadavkám. Dlhodobo najpredávanejšia a najobľúbenejšia farba Primalex Plus je stálicou v oblasti vnútorných náterov. Tento šampión bielych interiérových farieb si svoje prvenstvo získal praktickosťou a rokmi overenou receptúrou, na ktorú sa spoliehajú tisíce domácností a profesionálov. K jej osvedčeným vlastnostiam patrí vynikajúca krycia schopnosť, vysoká oteruvzdornosť a vyššia belosť (min. 86 % BaSO4). Hlboký matný konečný vzhľad je najvýraznejší na stenách a stropoch v spálňach, obývacích izbách alebo kanceláriách.

Ak váš priestor potrebuje výrazné rozjasnenie, potom by ste mali siahnuť po nátere Primalex Polar. Vďaka starostlivému výberu najkvalitnejšieho kalcinovaného vápenca a vysokému podielu titánovej bieloby zaručuje najvyšší stupeň "polárnej" belosti (min. 92 % BaSO4). Vzbudí tak dojem väčšieho a vzdušnejšieho priestoru a splní vaše najnáročnejšie predstavy o exkluzívnom matnom vzhľade. Dokonalý výsledok sa dosiahnete vďaka novej receptúre, ktorá zjednodušuje aplikáciu. Svoje uplatnenie nájde Primalex Polar v obytných aj komerčných priestoroch, najmä reprezentatívneho charakteru.

 

Zlatá stredná cesta vedie cez našu novinku Primalex Extra Matt. Tento vysokokvalitný náter má snehobiely (belosť min. 91 % BaSO4) a hlboko matný vzhľad. Jeho jedinečnou výhodou je inovatívna technológia ANTI-REFLEX. Vďaka nej sa opticky eliminujú odlesky a zakrývajú sa tak nedokonalosti podkladu. Je ideálnou voľbou pre všetkých majiteľov slnečných interiérov a priestorov s veľkými oknami.


 

Dokonalý štít pre vaše steny

 

Hľadáte interiérovú farbu, ktorá je skutočne odolná a jej bezchybný vzhľad vydrží aj v priestoroch, kde sa očakáva vyššia záťaž? Potom si vyberte prvotriednu umývateľnú farbu Primalex Essence. Bežné nečistoty z nej ľahko odstránite - stačí použiť vlhkú handričku. Využiť ho môžete na maľovanie vnútorných stien a stropov detských izieb, kuchýň a luxusných interiérov v súkromnom aj komerčnom sektore.

Vysoko zaťažované plochy, ktoré sú príležitostne vystavené vlhkosti, ochráni Primalex Fortec. Jeho hlavnými výhodami sú dokonalá krycia schopnosť, vynikajúca umývateľnosť a vysoká paropriepustnosť. Okrem kuchýň a detských izieb ním môžete natrieť napríklad aj strop v kúpeľni.

Rodiny s deťmi a domácimi zvieratami ocenia Primalex Bacteria Resist. Táto farba novej generácie je najlepšou voľbou pre tých, ktorí vyžadujú vysokú úroveň hygieny v interiéri. Vďaka technológii ACTIVE SILVER odoláva množeniu baktérií na povrchu náteru a chráni steny pred napadnutím riasami a plesňami. Primalex Bacteria Resist je odolný aj voči dezinfekčným prostriedkom. Môže sa aplikovať v priestoroch, kde sa nachádzajú najmä deti a ľudia so zníženou imunitou, ale aj alergici a starší ľudia. Je vhodný aj pre nemocnice, lekárske a veterinárne kliniky, hotely alebo reštaurácie.


S bielou farbou jednoducho nemôžete nič pokaziť a vďaka nášmu článku sa nemôžete pomýliť ani pri výbere konkrétnej farby. Tak hurá do toho!


Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader