Vianočné tvorenie so sprejom Primalex

Už máte predstavu o tom, do akých farieb zladíte tohtoročnú vianočnú výzdobu?
 
Vianočná výzdoba však nie sú len ozdoby na vianočnom stromčeku, ale napríklad aj dekorácia na štedrovečernej tabuli alebo menovky na vianočných darčekoch.
Nechce sa Vám zháňať nové ozdoby na poslednú chvíľu, či tráviť voľný čas ich hľadaním v obchodoch? A tiež by ste radi zužitkovali staršie ozdoby a dekoračné predmety? Urobte si vlastnú originálnu dekoráciu a doplnky pomocou sprejov Primalex, ktoré sú na vianočné tvorenie ako stvorené!

Primalex ponúka širokú škálu dekoratívnych sprejov, ktoré sú rýchloschnúce, odolné a pomôžu Vám vytvoriť jedinečnú vianočnú atmosféru za pár eur.


Čo tak použiť na dekoráciu šišky, nazbierané v lese? Metalický sprej Primalex je ideálna voľba!
Tento matný metalický sprej u nás nájdete v zlatom, striebornom, mosadznom aj medenom odtieni, takže máte z čoho vyberať. Farba navyše odolá poškriabaniu a dokonale priľne.
 
Metalické farby v spreji sú vhodné na rôzne druhy povrchov. Môžete ich tak použiť na dekorácie v interiéri aj exteriéri.


Máte radi trblietky? Potom siahnite po spreji Primalex Glitter effect. Tento transparentný lesklý sprej s trblietkami je vhodný na materiály z dreva, kovu, skla a kameňa.
Vyberať môžete farebné, strieborné alebo zlaté trblietky. Zlatá by vo vianočnej výzdobe rozhodne chýbať nemala! Je stále trendy a k Vianociam neodmysliteľne patrí.


Univerzálne farby Primalex v spreji sú vhodné ako na opravy, tak aj na kreatívne tvorenie. Čo tak dať nový nádych obľúbeným starším ozdobám? Univerzálne farby v spreji ponúkajú širokú farebnú škálu a sú vhodné na väčšinu povrchov.
 
Môžete tiež skúsiť zaexperimentovať a použiť viac farieb na jednu ozdobu alebo prekrývať viac rôznych farieb.


Nebojte sa vyskúšať i našu novinku Primalex Chalk sprej. Táto dekoratívna farba s matným kriedovým vzhľadom je vhodná na materiály z dreva, kovu, skla, papieru a keramiky.

Pozrite sa na náš jednoduchý návod, ako si vyrobiť netradičné drevené vianočné ozdoby na stromček alebo na štedrovečernú tabuľu pomocou Primalex Chalk sprejov.

Krok č. 1 Povrch očistíme a jemne prebrúsime brúsnym papierom

Krok č. 2 Pred použitím pretrepte a naneste prvú vrstvu

Krok č. 3 Ďalšiu vrstvu naneste v kolmom smere po desiatich minútach

Dúfame, že sa vám inšpirácie a tipy so sprejom Primalex páčili a pomôžu vám vytvoriť vo vašom domove nezabudnuteľnú a sviatočnú vianočnú atmosféru.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader