Ak sa chystáte maľovať, či už doma alebo na pracovisku, siahnite po umývateľnej farbe. V domácnosti ju ocenia predovšetkým rodiny s deťmi alebo zvieratami, hodí sa taktiež do kuchyne a často využívaných priestorov. Nečistoty na vymaľovanej stene sa jednoducho odstránia vlhkou hubkou.

Chcete nielen umývateľný náter, ale aj farbu, ktorá bude šetrná k zdraviu a životnému prostrediu? K zdravému bývaniu môžete jednoducho a rýchlo prispieť pomocou náteru Primalex Bacteria Resist. Tento interiérový náter novej generácie je ideálnou voľbou pre všetky vnútorné priestory, ktoré vyžadujú prísne hygienické štandardy a pre tých, ktorí ocenia vysokú úroveň hygieny v interiéri. Vďaka technológii ACTIVE SILVER chráni a odoláva množeniu baktérií na povrchu náteru a chráni steny pred napadnutím riasami a plesňami.
 


Aké sú benefity tejto farby?

 
Baktérie nájdete v každom prostredí. Avšak, na určitých miestach, akými sú napríklad nemocnice a ambulancie, je dôležité eliminovať ich výskyt. Ako sa baktérie prenášajú najčastejšie? Pomocou rúk, čo môže viesť k vzniku infekcie. Tej sa dá predísť okrem zvýšenej hygieny a pravidelného čistenia povrchov práve aplikáciou umývateľného náteru Primalex Bacteria Resist, ktorý potláča množenie baktérií.
 
Technológia ACTIVE SILVER znamená, že náter obsahuje aktívne ióny striebra, ktoré zabraňujú množeniu baktérií a zároveň odpudzuje prach, vodu a nečistoty. Tým sa tento náter líši od bežných antibakteriálnych náterov, ktoré fungujú na inom princípe, kedy sa účinnosť náteru znižuje v čase alebo pre aktívnu funkčnosť potrebujú UV žiarenie, čo nie je vždy technicky možné. Zároveň je odolný voči dezinfekčným prípravkom.


Kde sa používa Primalex Bacteria Resist?

 
Ako sme už spomínali, tento náter sa používa predovšetkým v priestoroch so zvýšenými hygienickými štandardmi (náter bol testovaný v špecializovanom laboratóriu na bakteriálnu rezistenciu voči stafylokokom, E.Coli a i.), akými sú nemocnice, lekárske a veterinárne kliniky, hotely a reštaurácie. Je taktiež ideálny do priestorov, kde sa vyskytujú prevažne deti a ľudia so zníženou imunitou, ale napríklad aj alergici a starší ľudia, teda do škôl a škôlok, detských izieb a domovov dôchodcov. Vďaka použitiu kvalitnej disperzie ho môžete bez problémov použiť aj vo vlhkých miestnostiach, ktorými sú kúpeľne a kuchyne.


Farba šetrná k prírode

 
Primalex Bacteria Resist je farba šetrná k prírode i Vášmu zdraviu. Obsahuje minimálne množstvo prchavých organických zlúčenín a zároveň neobsahuje rozpúšťadlá a zmäkčovadlá, čím znižuje emisiu škodlivých látok.
 

Tónovanie

 
Farba Primalex Bacteria Resist neznamená iba bielu. Môžete si ju nechať natónovať v našich tónovacích centrách do Vami zvoleného odtieňa. Vyskúšať môžete napríklad pestrú paletu vzorkovnice Voice of Colour, ktorú starostlivo navrhol tím PPG.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader