Chystáte sa realizovať Váš domáci projekt a odborná rada by Vám padla vhod? Alebo Vás zaujíma nejaká téma, o ktorej by ste sa radi dozvedeli viac?

Ak Vaša odpoveď znie áno, tak tu máme pre Vás virtuálne semináre PPG Deco Slovakia.
 
Sledujte náš Facebook
 
V mesiaci NOVEMBER máme pre Vás pripravené tieto semináre:

Ošetrenie dreva s Balakryl Voskový olej

Utorok 9.11 o 16:00 hod.

Chcete chrániť Váš interiérový nábytok pred prachom a opotrebovaním? Hľadáte vhodný prostriedok na odstránenie škvŕn a zažltnutia z drevených povrchov? Preferujete testované prostriedky, ktoré nie sú zdraviu škodlivé?

Poznačte si dátum nášho plánovaného seminára, na ktorom Vám bližšie predstavíme unikátne zloženie oleja a ukážeme jeho správnu aplikáciu. Ak Vás zaujíma viac, pýtajte sa v komentároch pod videom. Všetkým radi odpovieme.


Dekoratívne tvorenie s Primalex Plastik

Štvrtok 18.11. o 18:00 hod.

Plánujete dodať Vášmu interiéru štýlový vzhľad pomocou reliéfnej maľby? 

V tomto virtuálnom seminári Vám predstavíme Primalex Plastik, modernú dekoratívnu vnútornú náterovú hmotu, ktorú je možné finálne upravovať do rozličných dizajnových efektov podľa Vašej fantázie a kreativity. Zároveň si ukážeme jeho správnu aplikáciu a vhodné využitie. 

 

Vianočné dekorácie so sprejmi Primalex

Štvrtok 25.11 o 17:00 hod.

Farby v spreji otvárajú nové možnosti aplikácie, využitia a efektov. Je možné ich aplikovať na rôzne typy povrchov - drevo, kov, tvrdé plasty, keramika a pod. 

Ak vás zaujíma viac, pýtajte sa v komentároch pod videom. Všetkým radi odpovieme. 

 

Sledovať naživo na Facebooku

Naše virtuálne semináre sú určené nielen pre profesionálov, ale aj hobby maliarov. Semináre sú interaktívne, preto Vám radi odpovieme na všetky Vaše otázky.

Všetky naše virtuálne semináre nájdete aj na našom YouTube kanáli

Budeme sa na Vás tešiť!

Dom farieb & Technický tím PPG

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader