Vianočný čas sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza často aj chuť vyzdobiť si domácnosť vo sviatočnom štýle. A práve na túto príležitosť by sa vám mohli hodiť naši pomocníci - farby v spreji, ktoré sú od novembra v ponuke za výhodnú akciovú cenu.

Táto akcia sa vzťahuje na metalické spreje - viete si vybrať štyri odtiene s matným finišom, prípadne zlatý odtieň a strieborný odtieň aj s leským finišom. Za akciovú cenu nájdete aj trblietavé spreje v troch iskrivých farbách.

Ako na to?

Radosť  z vlastnoručne vyrobených dekorácií je na nezaplatenie a s našimi metalickými, či trblietavými sprejmi to hravo zvládnete bez väčšej námahy. Nemusíte premýšľať, aký štetec bude vhodný a akú techniku zvoliť, aby nezanechával šmuhy. So sprejom stačí farbu nastriekať na požadovaný predmet, pričom nezáleží, aký. Nakoľko farby v spreji rýchlo schnú, môžete sa okamžite sa kochať dokonalým ligotavým výsledkom. Jednoduchšie to byť nemôže! 😊

V jednoduchosti je krása

Staviť môžete na klasiku, a prestriekať vetvičku so šiškou, vianočnú guľu alebo stojan na sviečku. Kreativita však svoje medze nemá, a preto pokojne môžete experimentovať a s trblietkami, prípadne metalickými farbami dodať vianočný look aj všedným predmetom.

Skúste napríklad dodať iskru prázdnej plechovej konzerve – šmahom ruky vykúzlite vkusný svietnik, či vázičku. Máte doma šálku, ktorú nepoužívate, pretože je na nej nevzhľadné logo neznámej firmy alebo je jednoducho takej farby, ktorá sa vám nepáči? Skúste darovať nástrek aj jej a sami uvidíte, že miestnosti táto dekorácia dodá sviatočnú atmosféru.

Dodávame, že farby v spreji by nemali prísť do styku s potravinami, avšak pokiaľ nastriekané predmety poslúžia ako ozdoba, nemáte sa čoho báť.

Zopár jednoduchých, no efektných nápadov nájdete aj v našom staršom blogovom článku Vianočná inšpirácia  

Ak sme Vás inšpirovali ku kreatívnej tvorbe, nezabudnite sa svojimi dielami pochváliť na sociálnych sieťach, kde nás môžete aj označiť. Prajeme vám prijemné chvíle, strávené pri tvorení.
 
Váš DOM FARIEB

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader