Farby v spreji a ich pestré využitie


Chcete dať nový vzhľad Vašej obľúbenej dekorácii, vyrobiť si niečo pekné alebo zamaskovať nedopatrením vzniknuté škrabance na práčke? Vo všetkých prípadoch siahnite po sprejoch. Rýchlo zasychajú a výsledok vidíte takmer okamžite. Primalex ponúka širokú škálu sprejov od univerzálnych po špeciálne a v rôznych odtieňoch. V našom článku si ukážeme ich využitie.
 

Univerzálne spreje


Univerzálne akrylátové spreje Primalex sú rýchloschnúce a hodia sa do interiéru i exteriéru. Použiť ich môžete na drevo, plast, kov alebo aj keramiku – je teda len na Vás, na čo ich použijete. Výhodou je tiež to, že sú odolné voči poveternostným vplyvom, ako aj voči hrdzi, nafte či oleju. Vybrať si môžete zo širokej škály odtieňov.

Viac informácií o univerzálnom spreji nájdete tu.


Metalické spreje


Metalické spreje sú ideálne na dekoratívne tvorenie. Nové vianočné ozdoby, svietnik, kvetináč alebo napríklad prírodné dekorácie – to všetko môžete v okamihu premeniť pomocou Primalex sprejov s metalickým efektom. Farba odolá poškrabaniu a dokonale priľne.

Farebný tip: Aby ste farbu aplikovali výhradne na požadovaný predmet, odporúčame vložiť predmet napr. do krabice od topánok. Okolie tak zostane čisté.

Viac informácií o metalickom spreji nájdete tu.


Glitter effect spreje – NOVINKA

Máte radi trblietky? Naša novinka spreje Glitter effect sú ideálne pre lakovanie dekoratívnych predmetov z dreva, kovu, skla alebo kameňa. Tieto transparentné lesklé dekoratívne spreje majú vynikajúcu priľnavosť a odolávajú poveternostným vplyvom, vďaka čomu sa hodia do interiéru i exteriéru. Trblietky zaschnú v priebehu 5 minút a vybrať si môžete zo zlatého, strieborného a farebného variantu.

Viac o trblietkavých sprejoch zistíte tu.
 

Chalk effect spreje – NOVINKA

Máte radi vintage štýl? Potom sú pre Vás Chalk effect spreje ideálne. Táto rýchloschnúca kriedová ultra-matná farba sa skvelo hodí na nábytok a dekoratívne predmety z dreva, skla, papiera alebo keramiky. Sprej môžete použiť aj na nábytok, ktorý máte doma alebo na záhrade, nakoľko farba dobre odoláva poveternostným vplyvom, vrátane UV žiareniu.

Náš tip: Ako finálnu vrstvu pre Chalk effect farby odporúčame použiť Chalk effect lak, ktorý zvýši jej odolnosť.

Viac o týchto sprejoch zistíte tu.


Sprej na radiátory

Máte doma starý radiátor, ktorý je olúpaný, zožltnutý a Vám sa ho nechce natierať farbou? Skúste farbu na radiátory v spreji. Farba je odolná voči vysokým teplotám, nelúpe sa a nežltne. Môžete ju použiť nielen na radiátory, ale taktiež na teplovodné vedenie alebo bojlery.

Viac o spreji na radiátory nájdete tu.

 

Sprej na domácu techniku a sanitu

Potrebujete opraviť alebo zamaskovať jemné škrabance na bielych domácich spotrebičoch, akými sú chladnička, práčka alebo sporák? Táto rýchloschnúca syntetická biela farba v spreji výborne priľne a vytvára tvrdý povrch. Je odolná voči horúcej vode a kyselinám. Takisto ju môžete použiť na menšie opravy vonkajších častí umývadiel a vaní.

Ďalšie informácie o produkte nájdete tu.

 

Žiaruvzdorná farba v spreji

Potrebujete natrieť sporák, dymovod alebo gril? Použite žiaruvzdornú farbu v spreji, ktorá má výborný antikorózny účinok a má široké využitie pri povrchovej úprave povrchov – odolá teplote až do 700 stupňov.

Viac informácií o žiaruvzdornej farbe v spreji nájdete tu.

 

Sprej na disky kolies

Disky kolies prechádzajú zaťažkávacou skúškou každý deň, či už v podobe odlietavajúcich kamienkov, posypovej soli alebo korózii. Sprej na disky kolies je kvalitná farba, ktorá odolá umývaniu v umývacích linkách a otlčeniu. Farbu môžete použiť aj na hliníkové materiály.

O spreji na disky kolies získate viac informácií tu.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader