Kúpili ste nový byt či dom a chcete predísť vzniku plesní? Môžete tomu zabrániť správnym vetraním a zaistiť tak ideálnu vlhkosť vzduchu. Ako ďalšou prevenciou proti plesniam môžete použiť vhodný náter na steny, ako je napr. naša novinka PRIMALEX BACTERIA RESIST, ktorá je odolná nielen proti plesniam, ale aj proti ostatným baktériám.

Prečo si kúpiť práve Primalex Bacteria Resist?

 
  • Tento revolučný produkt je doplnený o technológiu ACTIVE SILVER, ktorá odoláva proti množeniu baktérií a plesní.
  • Poskytuje vysoko umývateľný povrch odolný voči dezinfekčným prostriedkom, prachu a bežným škvrnám.
  • Je teda ideálny do priestorov vyžadujúcich prísne hygienické štandardy a pre tých, ktorí oceňujú vysokú úroveň hygieny v interiéroch, ako sú napr. nemocnice, operačné sály, školské jedálne, hotely alebo reštaurácie.

Ako funguje Primalex Bacteria Resist?

Kľúčovou složkou je striebro. Zatiaľ čo veľa náterových hmôt obsahuje chemikálie, Primalex Bacteria Resist používa strieborné ióny, ktoré vytvoria film zabraňujúci množeniu baktérií.

Je vhodný najmä do prostredia, v ktorom bývajú deti či dospelí so zníženou imunitou, alergici alebo starší ľudia - napr. školy, materské škôlky, domovy dôchodcov, detské izby alebo nemocničné izby. Vhodný je aj do veľkých priestorov, ako sú napr. kuchyne, jedálne alebo kúpeľne. 

Okrem bielej varianty bude možné čoskoro v predajniach Dom farieb náter natónovať aj do pastelových odtieňov podľa Vašich predstáv. 

Výhody tohto produktu si môžete pozrieť aj v tomto krátkom videu.

A teraz pozor! Za každý jednorazový nákup farby Primalex Bacteria Resist dostanete teraz multifunkčnú šatku NANOSILVER ako darček!

Pri objednávke na e-shope si môžete šatku vyzdvihnúť spoločne s nákupom vo Vami vybranej predajni.

 
Akcia platí na 2,5 l a 9 l balenie Primalex Bacteria Resist v predajniach Dom farieb do 31.07.2022. 

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach

loader